Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/stenpapir.dk/public_html/wp-content/plugins/ultimate-responsive-image-slider/layout.php on line 17

forsendelsesposer og breve

Forsendelsesposer og breve

Vi producerer forsendelsesposer og breve lavet af 100% stenpapir. Ved større bestillinger, kan vi printe jeres eget logo og returadresse på.

Få et tilbud

Forsendelsesposer af stenpapir

Vores forsendelsesposer er lavet af 80% genanvendelig kalk og 20% HDPE, hvoraf kalken er et overskudsmateriale fra mineindustrien. Dette gør at vores forsendelsesposer er slidstærke og vandafvisende og kan tåle almindelig tumult under transporten. Poserne er uigennemsigtige og holder derfor lys ude og indholdet hemmeligt for andre end senderen og modtageren.

Produktionen af forsendelsesposer af stenpapir

Ved produktionen af forsendelsesposerne af stenpapir, undgår man at fælde et eneste træ, brugen af kemikalier, blegemiddel, vand og forurening af spildevand. Samtidig kommer den smule strøm der bruges, hovedsaligt fra solenergi. Alt i alt, bruger man 1/10 mindre landareal i produktionen af stenpapiret til poserne. Derudover er forsendelsesposerne af stenpapir fotonedbrydeligt. Dvs. at UV-lys fra solen kan nedbryde det, så hvis det mod forventning ender i naturen, vil der gå 6-12 måneder før det nedbrydes.

Anvendelse

Poserne kan bruges til forsendelse af f.eks. tøj og kan designes med dobbelt selvklæbende lukning, så det er nemmere for dine kunder at returnere eller bytte varen ved at genanvende jeres bæredygtige forsendelsesposer. Hvis du vil have dit firmas logo på jeres forsendelsesposer, kan det sagtens lade sig gøre. Vi skal blot bruge en pdf med tekst og logo fra jer, så sørger vi for at jeres bestilling får jeres logo og navn, så jeres forsendelser er let genkendelige af alle.

Få et uforpligtende tilbud