Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/stenpapir.dk/public_html/wp-content/plugins/ultimate-responsive-image-slider/layout.php on line 17

Notesbøger

Notesbøger og Notesblokke

Vandafvisende notesbøger og -blokke lavet af 100% bæredygtigt stenpapir. Få dem i alle de størelser du ønsker med dit helt eget design.

Få et tilbud

Notesbøger og Notesblokke

Vores notesbøger og notesblokke er lavet af 80% kalk og 20% PE, som gør papiret glat og naturlig hvidt. Papiret er samtidig vandafvisende, så hvis man skriver med en vandafvisende kuglepen, skal man ikke være bange hvis man kommer til at spilde kaffe på papiret. Samtidig er sandpapiret i vores notesbøger og blokke også tættere så kvaliteten af papiret er højere end almindeligt papir.

Produktionen af notesbøgerne

Ved produktionen af vores notesbøger og notesblokke af stenpapir, undgår man at fælde et eneste træ,brugen af kemikalier, blegemiddel, vand og forurening af spildevand. Samtidig kommer den smule strøm der bruges, hovedsaligt fra solenergi. Alt i alt, bruger man 1/10 mindre landareal i produktionen af stenpapiret. Derudover er notesbøgerne og blokkene af stenpapir fotonedbrydeligt. Dvs. at UV-lys fra solen kan nedbryde det, så hvis det mod forventning ender i naturen, vil der gå 6-12 måneder før det nedbrydes. Limen der bruges til at binde siderne sammen i ryggen er også bionedbrydeligt. Vi kan også lave notesbøger med pap i omslaget, så notesbøgerne ikke kan bøjes ligesom normale ‘softcover’ bøger.

Anvendelse

Vores notesbøger kommer under navnet ana, som kan fås med blanke, linjeret, prikket eller ternet stenpapir. Serien ana er specielt designet med henblik på akademikere og kunstnere, hvor det er vigtigt at arbejdet ikke forsvinder hvis uheldet er ude og morgenkaffen bliver spildt på notesbogen. Vores notesblokke er designet med henblik på at tage noter på farten, specielt udendørs hvor det danske vejr ikke altid er med os. For ud over at vores notesblokke er vandafvisende kan man stadig skrive på dem mens det regner og der er kommet vand på. Igen ville det være smart at bruge en vandfast kuglepen så blækket ikke vaskes ud.


Få et uforpligtende tilbud